Veckobrev v. 39

Veckorna rusar iväg och sommaren tog snabbt slut och nu är hösten här. Vi har underbara härliga dagar och då är det svårt att få barnen att klä på sig. Vi tjatar och påminner dem, men de fryser inte får vi till svar.

Vi fortsätter arbeta med att skapa rutiner för barnen, för vet barnen vad som ska ske så blir de tryggare tror vi, men det är inte alldeles lätt, det är många viljor som vill styra och bestämma, men det går framåt. Vi ger oss inte!

Som ni ser har vi börjat använda bloggen. Tanken är att vi från och med nu kommer att använda den som vår informationskälla. Både för skolan och fritids.

Vi har delat in klassen i tre grupper. Pluto, Venus och Mars heter grupperna. Samma grupper använder vi oss av på fritids. Allt för att barnen inte ska behöva komma ihåg massa olika grupper. Nu går de i Solen och tillhör Pluto, Venus eller Mars.

Igår var vi i skogen. Vi letade hösttecken, arbetade med matte med hjälp av material från naturen och lekte lekar. Mysig förmiddag i skogen med andra ord.

På tisdag den 3/10 är det simskola för Olivia, Masror, Emil, Freja, Ylva, Melanie, Elliot, Leona, Sufian, Alice och Noah. De är tillbaka på skolan ca 13.40.

Trevlig helg!

Ann-Sophie och Agneta

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *