Sommarhälsning 2018

Vi vill börja med att säga ett stort TACK till er och era barn för sommarpresenten vi fick. Påsen innehåller flera sommarläckerheter.

Vi vill även tacka för alla fina och uppmuntrande ord vi fått idag och under året. Vi ser fram emot nästa läsår när skolan börjar på riktigt eftersom detta år ”bara” varit förskoleklass. Tänk att ett ”år” gått och alla våra fina solar ska börja ettan.

Vår avslutande utflykt Sätunaparken igår var jättetrevlig och mysig på alla sätt och vis. Inget tjafs, inga fula ord och ingen som gnällde eller sura till och tänkte sticka iväg. Solen och månen lekte jättefint tillsammans. Denna fina gemenskap som vi har i förskoleklasserna, är vi så glada att vi tillsammans med barnen skapat. Det kommer vi har stor nytta av även nu när det blir ettor och äldre än så.

Höstterminen 2018 börjar igen måndag den 20 augusti. Eftersom det är måndag så börjar skolan 09:00 som vanligt. Vi kommer att vara kvar i vårt klassrum även i år 1. Sedan byter vi klassrum till år 2, för att gå i samma i 2:an och 3:an. Som vi skrivit tidigare så följer Ann-Sophie, Agneta och Johanna med klassen upp till 1:an. Mahbube har varit extra och vikarie under vårterminen för Marie HB.

Idag fick vi reda på av Olivias pappa att hon ska börja på en ny skola i höst, Josefinaskolan. Alla vi vuxna i förskoleklasserna och barnen på solen och månen kommer att sakna dig men önskar dig ett stort lycka till på din nya skola.

Avslutningsvis vill vi tacka för ett bra samarbete detta år. Vi önskar er också en riktigt skön sommar! Nu håller vi tummarna för Sverige i VM!

Ann-Sophie, Agneta, Johanna och Mahbube

 

Ett svar på ”Sommarhälsning 2018”

  1. Hej!
    Tack för ett fint läsår. Tror det kommer gå toppen för alla i 1an!
    Trevlig sommar allihop så ses vi i augusti!
    Mvh Mats Århammar, Alice pappa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *