Veckobrevet v 7

Nu har jag kommit igång med utvecklingssamtalen. Eleverna pratar om samtalen och ser fram emot dem.

– Anso är det idag du ska träffa mig?

De är så rädda att jag ska glömma någon av dem <3.

På tal om att glömma bort. 1a och 1b med personal glömde definitivt inte bort mig i veckan. Jag blev uppvaktad på många olika vis i onsdags. Jag blev verkligen rörd av all uppvaktning, de är så fina. Även många föräldrar gratulerade mig. Tack!

Agneta har varit sjuk hela skolveckan. Vi hoppas att bacillerna är borta till nästa vecka så att vi kan återgå till ordningen. Vi har haft fin hjälp av bl.a. Madde som vikarierat för Agneta. Men vi vuxna testats lite extra när vi har vikarier. Men i det stora hela tycker jag att veckan gått bra.

Vi har under veckan använt oss av appen NOMP. I den appen kan man arbeta inom olika matteområden och nivåer. En utmärkt app att utmana sig med. Klockan är något de bl.a. arbetat med i appen.  


Denna vecka har Suzzie och jag bytt grupp i NO, nu har den röda gruppen temat Vatten med Suzzie och den blå gruppen arbetar med Fast eller flytande tillsammans med mig.

Nästa vecka försöker vi avsluta påbörjade arbeten inför sportlovet. Vi kommer även arbeta med en del läsförståelse. Det är verkligen så kul att se klassen mer och mer bli en läsande klass. Tänk den dag de älskar läsning lika mycket som fröken. Finns inget bättre än att läsa och hamna i bokensvärld där allt verkligen kan hända. 🙂

På måndag ska vi gå och simma med klassen på Midgårds badet. För att vi ska hinna i tid till vår badtid behöver ALLA elever i klassen vara på skolan till 08:10 även om det är måndag. Vi kommer att promenera ner direkt på morgonen. Skicka gärna med en frukt och vattenflaska då de har en förmåga att bli jättehungriga och törstiga av allt badande. Vi äter lunch på skolan när vi är tillbaka. På tal om frukt kan jag även påminna om att vi sagt nej till riskakor och frön. Detta är något vi sagt nej till i båda 1:orna. Läser man innehållsförteckningen på riskakor med smak ser man att det kanske inte är ett jättebra mellanmål i jämförelse med en frukt eller en grönsak.

Jag tror att vi har idrott på tisdag och onsdag även om vi ska simma på måndag. Har i alla fall inte hört något annat. Så skicka med idrottskläder om ni inte hör något annat av mig.

Vecka 5

Mån 18/2 Skolan börjar kl. 08.10. Glöm ej badkläder, handduk och hänglås (om ni har). Även läxan ska lämnas in

Tis 19/2 Idrott inne, ny läxa lämnas ut

Ons 20/2 Idrott inne

Tor 21/2 Vi arbetar i blandade grupper med 1b NO

Fre 22/2 

Trevlig helg!

Ann-Sophie, Johanna och Ricky

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *