Veckobrevet v. 12

Som jag skrev i förra inlägget så är jag på facklig kurs onsdag och torsdag denna vecka. Maria vikarierar för mig dessa två dagar och även fredag som är min lediga dag. Från och med april månad kommer jag att gå upp på heltid igen och arbeta 100 %.

Vi har beslutat att eleverna i 1a och 1b inte får ta med torkad frukt till skolan. Detta då torkad frukt är för attraktiv för andra elever. De som har med sig frukt blir ibland av med frukten även om den ligger i väskan. Det är några som har svårt att skilja på mitt och ditt helt enkelt. Det är tråkigt att vi måste göra detta men samtidigt är det bättre att äta färsk frukt istället för torkad frukt.

Denna vecka blir det bara ett kort inlägg. Är ute på havet, vilket gör att uppkopplingen kanske inte är det bästa.

Visar iallafall två bilder (som Suzzi skicka till mig) från i fredags när klassen var på föreställningen ”Cirkus finemang” . Jag antar att de redan berättat hemma om föreställningen. De hade varit jätteduktiga fick jag höra.

Vecka 13

Måndag 25/3 Skolan börjar kl. 09:00 och läxan lämnas in. Vi inviger ”Hela skolan läser”.

Bokbytarbord finns tillgängligt för de som vill byta en bok.

Tisdag 26/3 Idrott inne (ombyte och handduk). Ny läxa delas ut.

Onsdag 27/3 Idrott inne (ombyte och handduk).

Torsdag 28/3

Fredag 29/3 Maria vikarierar för Anso

Trevlig arbetsvecka och helg!

Ann-Sophie, Johanna och Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *